Toplijst
1

Cetelem

Cetelem is een gevestigde waarde in België en Europa als kredietverstrekker. De website is erg duidelijk en eenvoudig opgesteld waardoor uw krediet in slechts 3 stappen kan worden afgerond. Bovendien heeft Cetelem de beste rentevoeten op de markt, ongeacht het type krediet dat u kiest.

Maximale Lening:

€ 75.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

2

Cofidis

Cofidis heeft ruim 30 jaar ervaring in de Belgische krediet markt en is uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders van leningen en verzekeringen. Meer dan 500.000 klanten werden hier reeds aan een persoonlijke en aangepast lening geholpen.

Maximale Lening:

€ 50.000

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

3

Beobank

Beobank biedt een erg breed gamma aan leningen voor particulieren. De bank staat synoniem voor flexibele en innovatieve oplossingen op maat, met gevoel voor verantwoordelijkheid en respect.. Bovendien zijn hun tarieven competitief!  

Maximale Lening:

€ 7500

Rentevoet vanaf:

Bekijk hier

Kredietverstrekker Beoordeling Rentevoet vanaf Maximale Lening Aanvragen

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 50.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 15.000

Vraag Nu Lening Aan

Bekijk hier

€ 90.000

Vraag Nu Lening Aan
Representatief Voorbeeld:
Lening op Afbetaling van 9.500 EUR. Looptijd is 48 maanden. Aan een JKP van 7,45%(vaste jaarlijkse debetrente : 7,45%) betaalt u maandelijks 228,40 EUR. Het totaal terug te betalen bedrag is 10.963,20 EUR.
Een persoonlijke lening biedt u de mogelijkheid om een bepaald vaststaand bedrag te lenen, dat u tijdens de looptijd van de lening terug zal betalen. Het persoonlijk krediet is een consumptief krediet, waarbij u de beschikking krijgt over het volledige bedrag dat u wilt lenen. U gebruikt de looptijd om iedere maand een stukje van het bedrag terug te betalen, naast de rente die u over het geleende bedrag dient te vergoeden.

Online aanvraag afsluiten

Wilt u online geld lenen, bijvoorbeeld om de verschillende kredietverstrekkers gemakkelijk met elkaar te kunnen vergelijken? U kunt online zelf berekenen of u een persoonlijke lening af kunt sluiten en op welk bedrag u maximaal kunt rekenen. Heeft u de lening nodig om een nieuwe auto aan te kopen, bent u van plan om de keuken te financieren of is het de studie van uw kinderen waarvoor u meer geld vrij wilt maken? Wat de reden van het persoonlijk krediet ook is, u kunt dit - net zoals een kredietkaart -online aanvragen bij de kredietverstrekker die u de beste voorwaarden en de meest scherpe rente weet te bieden.

Vergelijken

U kunt vergelijken door in ieder geval goed naar de rente te kijken. Gaat u geld lenen en bent u benieuwd naar de kosten? Dan is het het Jaarlijks Kostenpercentage (JKP) dat in grote mate bepaald wat de kosten per maand zullen zijn. Houd er daarnaast rekening mee dat het belangrijk is om goed naar de looptijd te kijken. Een langere looptijd zorgt voor de goedkoopste maandlasten, terwijl de totale kosten van het krediet oplopen. Een (te) korte looptijd zorgt er aan de andere kant voor dat de maandlasten erg hoog op zullen lopen, al blijven de totale kosten van de lening beperkt.

Simulatie van de persoonlijke lening

Wilt u geld lenen en eerst zelf berekenen wat het persoonlijk krediet u zal gaan kosten? U kunt online berekenen wat een lening u kost, zowel qua aflossingen als qua rente. Stel dat u €10.000 leent met een looptijd van 5 jaar tegen een rentepercentage van 7%. U betaalt in de eerste maand dan €58 rente, maar daarnaast nog €167 aflossing. Na 2 jaar betaalt u nog €35 rente in de eerste maand, maar daarnaast natuurlijk nog altijd de €167 aflossing. Wat dat betreft nemen de kosten van het krediet steeds verder af, iets dat u goed kunt zien in de simulatie van de lening.

Goedkoopste persoonlijk krediet

Wilt u geld lenen en in ieder geval niet teveel betalen voor uw persoonlijke lening? U kunt online de verschillende geldverstrekkers vergelijken, zodat u op een zo scherp mogelijke rentevoet uit zal komen. Houd de looptijd en de eventuele aanvullende voorwaarden goed in de gaten, zodat u het krediet voordelig af kunt sluiten. Ga in ieder geval na of de maandlasten van het persoonlijk krediet passen binnen het patroon van inkomsten en uitgaven, zoals u dat op dit moment heeft.